Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille på shoppen. Vi beklager ulejligheden.

Plakater

Børn og unge

Sjove og barnline motiver skaber et hyggeligt miljø i børneværelset eller hos teenageren. Kombinér motiver og farver efter barnets favorit, og se smilet når plakaterne hænges op. Vores børn og unge plakater er desuden gode dåbs- og fødselsdagsgaver. Vi tilbyder et bredt udvalg af plakater og posters. Mange forskellige motiver både i sort-hvid og farver. Dansk design og produktion af plakater, inspireret af den Nordiske og Skandinaviske livsstil.
Køb Børn og unge plakater
Vores børn og unge plakat kategori tilbyder masser af motiver der skaber en hyggelig atmosfære på de unges vægge. Vores budskaber til de unge er motivation og positivitet, og det afspejler i vores plakater. Plakater med en bjørn på en cykel, en engelsk bulldog med kjole, en hest der rækker tunge eller måske en panda med en lille sød hat? Det er blot nogle af de søde motiver vi tilbyder i vores sortiment. Vores børn og unge plakater er skabt i beroligende og farveriger nedtonede nuancer der udover at skabe hygge også komplimentere dit stilfulde hjem.

Klik ind på den enkelte plakat for at se eksempel på hvordan plakaten ser ud i et børneværelse. Du kan også uploade et billede af væggen på børneværelset i vores billedvæg designer og designe en billedvæg til de unge. Som alle vores andre plakater, trykkes vores børn og unge plakater på 200g premium papir, og alle plakater pakkes forsvarligt med handsker i vores skræddersyede emballage.
Hurtig levering
Skandinavisk design, dansk premium kvalitet
Sikker betaling
Vores support team svarer altid med et smil
Login
Forkert login


Spar 10%
Spar 10% på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%. Du deltager desuden i den månedlige lodtrækning om et gavekort på 2000 kr
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi har sendt din rabatkode på 10% til din e-mail, og du er nu med i den månedlige konkurrence om 2000 kr til at shoppe for på LACUVA.
Du får svar direkte i din Facebook indbakke