Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille på shoppen. Vi beklager ulejligheden.

Plakater

Botanisk

Kaktusser, Monstera og Palmer er blot nogle af de super populære botaniske plakater der hitter lige nu. Med vores botanik plakater skal du ikke bekymre dig om at vande dem, du skal blot beundre de flotte planter som skaber hygge i hjemmet. Vi tilbyder et bredt udvalg af plakater og posters. Mange forskellige motiver både i sort-hvid og farver. Dansk design og produktion af plakater, inspireret af den Nordiske og Skandinaviske livsstil.
Køb Botanisk plakater
Botaniske plakater med palmer, kaktusser, monstera, mækebøtter og blomster er steget i popularitet da de giver et friskt look og en hyggelig atmosfære. Vi har valgt at komplimentere de smukke farver som naturen har skabt, og modificeret dem så de passer ind i erhvert stilfuldt hjem. Plakater med botaniske motiver fås i både farver og sort-hvid, og alle plakater er trykt p super lækker 200g premium papir hvor kvaliteten har været i fokus. Plakaterne i vores botaniske kategori fås i de populære lodrette og vandrette størrelser 13x18 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm, 61x91 cm, 70x100 cm samt de kvadratiske 50x50 cm og 32x32 cm. Vi mener at plakater skal afspejle ens eget unikke look, og derfor tilbyder vi alle vores plakater i mange forskellige størrelser, så du kan sammensætte din billedvæg præcis som du ønsker uden begrænsninger.

I modsætning til rigtige planter så skal vores plakater ikke plejes eller vandes, men giver det samme lækre stilfulde look. Vi tilbyder plakater med botanik med mange forskellige designs. Motiv i center, motiv fra kant til kant, eller med hvid kant for at skabe balance ved farverige plakater. Dine yndlings motiver på plakater med eller uden tekst, i sort-hvid, eller noget helt tredje - vi har noget for alle.
Hurtig levering
Skandinavisk design, dansk premium kvalitet
Sikker betaling
Vores support team svarer altid med et smil
Login
Forkert login


Spar 10%
Spar 10% på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%. Du deltager desuden i den månedlige lodtrækning om et gavekort på 2000 kr
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi har sendt din rabatkode på 10% til din e-mail, og du er nu med i den månedlige konkurrence om 2000 kr til at shoppe for på LACUVA.
Du får svar direkte i din Facebook indbakke