Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille på shoppen. Vi beklager ulejligheden.

Plakater

Fotokunst

Fotokunst er blevet utrolig populært, og kan findes i næsten ethvert skandinavisk hjem. Vi tilbyder fotokunst plakater og tryk i både farve og sort-hvid med mange forskellige motiver. Natur, mode og dyr er blot nogle af vores motiver. Du kan prøve at kombinere med en tekstplakat i vores billedvæg for flot kombination. Vi tilbyder et bredt udvalg af plakater og posters. Mange forskellige motiver både i sort-hvid og farver. Dansk design og produktion af plakater, inspireret af den Nordiske og Skandinaviske livsstil.
Køb Fotokunst plakater
Plakater med fotokunst er blandt vores mest populære netop fordi de drives af konceptet "Et billede siger mere end 1000 ord". Vi mener at more is less, og det smukke i det simple virkelig fremhæves i vores fotokunst plakat kategori. At have plakater i sit hjem eller kontor skal give en atmosfære uden at dominere rummet. Der skal være plads til at dit flotte interior også får en chance for at fremhæve. Derfor er vores fotokunst plakater minimalistiske, med nedtonede farver eller i sort-hvid. Motiver med fashion og stilfulde objekter er konceptet bag vores foto kunst kategori med plakater.

Som med alle vores andre kategorier, fås vores fotokunst plakater i alle størrelser, så du kan sammensætte din egen unikke plakat billedvæg. Løbet tør for inspiration? Kontakt vores dygtige support team som vil vejlede dig. Hvad enten du skal bruge hjælp til vores online billedvæg designer eller du ønsker hjælp med at sammensætte plakater så farver og motiver spiller sammen, så hjælper vi gerne. Alle plakater er trykt på 200g premium papir som er let at sætte i rammer grundet den solide kvalitet. Vi benytter handsker når vi pakker vores plakater for at undgå mærker.

Fotokunst plakater kan på stilfuld vis kombineres med bl.a. Tekst plakater for at sende et budskab eller blot skabe en hyggelig, men moderigtig, atmosfære i dit hjem eller kontor.
Hurtig levering
Skandinavisk design, dansk premium kvalitet
Sikker betaling
Vores support team svarer altid med et smil
Login
Forkert login


Spar 10%
Spar 10% på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%. Du deltager desuden i den månedlige lodtrækning om et gavekort på 2000 kr
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi har sendt din rabatkode på 10% til din e-mail, og du er nu med i den månedlige konkurrence om 2000 kr til at shoppe for på LACUVA.
Du får svar direkte i din Facebook indbakke