Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille på shoppen. Vi beklager ulejligheden.

Sådan handler du

Shoppen
Når du klikker dig ind på et produkt vil have mulighed for at vælge størrelse du ønsker, hvorefter du skal klikke på "Føj til shoppingbag"-knappen nedeunder.

Så snart du har lagt en plakat i din shoppingbag vil den straks kunne ses i toppen. Peg musen over "Shoppingbag" i toppen for at se dine valgte plakater i en dropdown samt din fragt- og total pris. Du kan ændre antallet af plakater samt fjerne direkte i denne dropdown. Alle priser og informationer opdateres direkte når du foretager en ændring i din shoppingbag.

Når du er tilfreds med indholdet i din shoppingbag, klikker du "Gå til kassen". Udfyld dine oplysninger og vælg betaling samt levering. Klik herefter på "Send din bestilling".
Billedvæg designer
Når du har tilføjet plakater til din billedvæg vil dine "Valgte plakater" automatisk opdateres, og du vil kunne se pris for hver enkelte plakat samt totalpris for hele din billedvæg.

For at ligge alle valgte plakater i din shoppingbag skal du klikke på "Føj til shoppingbag".

Så snart du har lagt din billedvæg i din shoppingbag vil den straks kunne ses i toppen. Peg musen over "Shoppingbag" i toppen for at se dine valgte plakater i en dropdown samt din fragt- og total pris. Du kan ændre antallet af plakater samt fjerne direkte i denne dropdown. Alle priser og informationer opdateres direkte når du foretager en ændring i din shoppingbag.

Når du er tilfreds med indholdet i din shoppingbag, klikker du "Gå til kassen". Udfyld dine oplysninger og vælg betaling samt levering. Klik herefter på "Send din bestilling".
Login
Forkert login


Spar 10%
Spar 10% på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%. Du deltager desuden i den månedlige lodtrækning om et gavekort på 2000 kr
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi har sendt din rabatkode på 10% til din e-mail, og du er nu med i den månedlige konkurrence om 2000 kr til at shoppe for på LACUVA.
Du får svar direkte i din Facebook indbakke