Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille på shoppen. Vi beklager ulejligheden.

Plakater

Naturmotiv

Vi tilbyder plakater med naturmotiver i både farve og sort-hvid. Naturbilleder på din billedvæg skaber ro, harmoni og balance i enhver stilart. Du kan prøve at kombinere med en tekstplakat i vores billedvæg for flot kombination. Vi tilbyder et bredt udvalg af plakater og posters. Mange forskellige motiver både i sort-hvid og farver. Dansk design og produktion af plakater, inspireret af den Nordiske og Skandinaviske livsstil.
Køb Naturmotiv plakater
Plakater med Nature, natur på dansk, er vores kategori med den smukke natur vi har valgt at indramme i lækre plakater til stuen, soveværelset, børneværelset eller i hvilket som helst andet rum der skal have en naturlig feeling og god hyggelig atmosfære. Vores natur plakater indeholder motiver som bjerge, skove, søer, havet, palmer, landskaber, træer, strande og mange flere.

Vores natur plakater er i nedtonede og minimalistiske nuancer som gør at de spiller godt sammen med andre plakater. Både farverige plakater, men også sort-hvid. Vores udvalg indeholder lodrette plakater, vandrette plakater og kvadratiske plakater, så du med fordel kan sammensætte din helt egen unikke billedvæg. Er der en designer gemt i dig? Prøv vores online Billedvæg Designer, og skab din egne unikke billedvæg med plakater.

Køb plakater med natur motiver til fornuftige priser og i super god kvalitet. Vi bruger altid handsker når vi pakker plakater, , for at sikre os at der ikke er mærker når du modtager dine plakater. Vores skræddersyede emballage passer godt på dine plakater fra at de bliver afsendt til at de ankommer hos dig. Vores premium papir på 200g giver et super flot look på dine plakater. Grundet den gode kvalitet på vores plakat papir er det utrolig let at sætte dem i rammer og undgå at plakaten folder
Hurtig levering
Skandinavisk design, dansk premium kvalitet
Sikker betaling
Vores support team svarer altid med et smil
Login
Forkert login


Spar 10%
Spar 10% på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%. Du deltager desuden i den månedlige lodtrækning om et gavekort på 2000 kr
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi har sendt din rabatkode på 10% til din e-mail, og du er nu med i den månedlige konkurrence om 2000 kr til at shoppe for på LACUVA.
Du får svar direkte i din Facebook indbakke