Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille på shoppen. Vi beklager ulejligheden.

Plakater

Plakater med tekst

Tekst Plakater med ordsprog og citater er populære og flotte fordi de giver et smukt look, og på samme tid kan kombineres med både sort-hvid og farverige plakater. Plakater med tekst passer til de fleste rum og indretningsstilarter, og er rigtig flotte i store som små størrelser. Vi tilbyder et bredt udvalg af plakater og posters. Mange forskellige motiver både i sort-hvid og farver. Dansk design og produktion af plakater, inspireret af den Nordiske og Skandinaviske livsstil.
Køb Plakater med tekst
Tekst plakater og citat plakater er favoritter blandt vores kunder da man kan sende et budskab med få ord. Vores designere har skabt vores plakater ved at tegne teksten i hånden eller ved at benytte flotte skrifttyper. Hvert enkelte budskab på hver plakat har sin egen unikke attitude som afspejler dig og dit stilfulde hjem. Vores tekst plakater fokusere på positive budskaber og motivation samt nogle med lidt mere udfordrende budskaber.

Vores plakater er inspireret af den skandinaviske livsstil, og er produceret i Danmark med kvalitet i fokus. Plakaterne er trykt på 200g premium papir og er pakket ved brug af handsker for ikke at sætte mærker. Sammensæt dine tekst plakater og citat plakater med farverige plakater med nedtonede nuancer i stuen, køkkenet eller på kontoret for på minimalistisk vis at fremhæve dit stilfulde hjem. Alle plakater leveres hurtigt og til fornuftige priser. Er du i tvivl om noget, så spørg vores venlige support afdeling - vi svarer altid med et smil.
Hurtig levering
Skandinavisk design, dansk premium kvalitet
Sikker betaling
Vores support team svarer altid med et smil
Login
Forkert login


Spar 10%
Spar 10% på din første ordre
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10%. Du deltager desuden i den månedlige lodtrækning om et gavekort på 2000 kr
Tilmeld
Tak for din tilmelding!
Vi har sendt din rabatkode på 10% til din e-mail, og du er nu med i den månedlige konkurrence om 2000 kr til at shoppe for på LACUVA.
Du får svar direkte i din Facebook indbakke